Mikä on Relatio?

Valmentajasta

Olen oppaasi muutokseen. Muutos voi olla suuri tai pieni. Se voi olla stressin vähentämistä tai rentouden lisäämistä, suunnan kirkastamista tai omien arvojen selkeyttämistä. Solmun avaamista tai jumin tutkailua. Uudenlaista suhtautumista omaan itseen. Syvemmin itseen tutustumista. Toisten parempaa ymmärtämistä.

Tarjoan käyttöösi koko osaamiseni ja kaiken kokemukseni.

Luennoillani ei vain kuunnella teoriaa vaan tehdään osallistavia harjoituksia ja pohditaan omaa tilannetta. Oivalletaan uutta tai nähdään vanha eri näkökulmasta. Sovelletaan asioita omaan elämään.

Työpajoissa tutkitaan asioita yhdessä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskityn kuuntelemaan sinua. Kyselen ja autan löytämään juuri sinulle parhaat ratkaisut. Uskon, että sinussa on jo kaikki se tieto ja kaikki ne voimavarat, jotka muutoksen tekemiseen tarvitaan – ne pitää vain löytää. Joskus ne ovat syvemmällä ja toisinaan löytyvät nopeastikin. Kaikki työskentely on täysin luottamuksellista. Valmennuksessa olen vain sinua varten.

Valmentajan polulle olen lähtenyt omien kokemusteni siivittämänä. Aluksi hain apua oman elämäni haasteisiin. Stressaava työ ja univaikeudet ajoivat lähes kaksikymmentä vuotta sitten rentoutusopastajan koulutukseen, josta hain oppia työstä palautumiseen. Sieltä polku johti NLP:n (neuro-linguistic programming) maailmaan. Työnohjaajaksi opiskelin ollakseni parempi esimies. Uteliaisuus ja halu oppia uutta ovat kuljettaneet eteenpäin opintiellä. Uusia polkuja on löytynyt joka vuosi.

Opit on tarkoitettu jaettavaksi ja toivon voivani antaa niistä parhaimmat myös sinun käyttöösi!

Toiveeni on, että jokainen ihminen oppisi pitämään itsestään ja arvostamaan itseään sekä näkisi oman ainutlaatuisuutensa ja sen, mitä kaikkea hänellä on annettavan elämälle.

Relatio

Relation-nimi syntyy sanoista relaxation, relations ja relativity. Rentous on avain moneen. Ja usein haasteissamme on kyse suhteellisuudesta, suhtautumisesta ja suhteista – suhteesta itseen, asioihin ja toisiin ihmisiin.

Emme aina voi vaikuttaa siihen, mitä elämä meille tuo. Mutta miten suhtaudumme siihen, mitä elämä tuo – siihen voimme aina vaikuttaa. Ja sillä, miten suhteudumme asioihin, on tutkitusti suurempi merkitys kuin itse asioilla.

Koulutus

MSc in Mindfulness, The University of Aberdeen 

Sertifioitu mindfulness-opettaja (Mindfulness Based Living Course, The Mindfulness Association, UK)

Sertifioitu myötätunto-opettaja (Compassion Based Living Course, The Mindfulness Association, UK)

Kliininen hypnoterapeutti, ICH Clinical Hypnosis Training, Lontoo 

Certified Business Coach, Business Coaching Institute 

Transition Coach Practitioner, AS3 Academy

LCF Life Coach, Valmentamo 

NLP Trainer and Consultant, NLP University in Santa Cruz, California

Lisäksi lukuisia NLP-opintoja Suomessa 

Vapaa Tie – valmentaja, Kehtokoulu

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, Helsingin yliopisto/ Palmenia 

Social Panorama Consultant (The International Laboratory for Mental Space Research)

Rentoutusopastaja (Suomen Hypnoosiyhdistys)

Yhteiskuntatieteiden maisteri, Tampereen yliopisto 

Muutoksen symboli sudenkorento lentää Relation tunnuksessa muistuttamassa, että muutos on aina mahdollista.
Rentoa lentoa kohti tavoitteita.

Business Coaching

Työnohjaus

Valmennukset

Hypnoterapia

Luennot

Mindfulness