Minälempeys -konsultaatio

Oletko itsesi pahin kriitikko? Lyttäätkö itseäsi ja vaadit itseltäsi mahdottomia?

Moni meistä kohtelee itseään huonosti ja puhuu itselleen niin rumasti, ettei ikinä puhuisi niin kenellekään muulle. Luulemme, että ellemme piiskaa ja kritisoi itseämme emme saa mitään aikaiseksi. Tutkitusti totuus on toisenlainen. Itseensä lempeämmin suhtautuvat saavat aikaan vähintään saman verran kuin kriittisemmät kanssakulkijansa, mutta huomattavasti mukavammalla tavalla. Itsemyötätunto on todellinen hyvinvoinnin ja onnellisemman elämän supervoima. 
Usein olemme niin tottuneita itsekriittisyyteemme ettemme aina edes huomaa sitä. Tärkeää on siis ensin kartoittaa millainen suhde meillä on itseemme ja sitten miettiä miten voisimme muuttaa sitä itsemyötätuntoisempaan suuntaan. Minälempeyttä voi kehittää helppojen harjoitusten avulla Tilaa aika 75 minuutin minälempeys -konsultaatioon ja selvitellään yhdessä, miten voisit muuttaa suhtautumistasi itseesi niin, että elämästäsi tulee helpompaa ja täysipainoisempaa. Minälempeydestä voit tilata myös luennon tai lyhytkurssin isommallekin porukalle.

Minälempeys-konsultaatio sopii

– itseään ankarasti kohteleville

– itseltään kohtuuttomia vaativille

– itseään usein moittiville

– muut aina itsensä edelle asettaville

– asioiden tekemistä lykkääville

– perfektionisteille

Reija Könönen on UK:n Mindfulness yhdistyksen sertifioima CBLC -myötätunto-opettaja ja hän on tehnyt Aberdeenin yliopistossa maisterintyönsä siitä, miten itsemyötätuntoharjoitusten avulla voidaan vähentää esiintymispelkoa.

Business Coaching

Työnohjaus

Life Coaching

Hypnoterapia

Minälempeys -konsultaatio

Mindfulness