Ajankohtaista

ROHKEASTI REHELLINEN

Reija Könönen on kirjoittanut yhdessä Sanna Laakkion kanssa syyskuussa 2023  ilmestyvän Rohkeasti rehellinen -opaskirjan. Kirja julkaistaan Bazarin Hidasta elämää -kirjasarjassa.

Rohkean rehellisyyden malli auttaa kommunikoimaan omaa ydintään. Se on viestimistä ilman syyttelyä, painetta ja pelkoa. Samalla se on läsnäolevaa kuuntelemista. Kaikki saavat tilaa olla oma itsensä, sillä jokaisella on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Koodilla reija15 saat 15 % alennusta kirjasta kun tilaat sen Tästä

 

Lempeästi eroon murehtimisesta

Reija Könönen on kirjoittanut yhdessä Sanna Wikströmin kanssa tammikuussa 2022 ilmestyneen Lempeästi eroon murehtimisesta -tehtäväkirjan.

Murheet ja huolet ovat osa jokaisen elämää, mutta toisiin nuo tunteet ikään kuin tarttuvat kiinni. Kirja tutustuttaa erilaisiin ajattelu-, uskomus- ja toimintamalleihin, jotka ylläpitävät murehtimisen kehää. Kirjan tehokkaat harjoitukset auttavat laskemaan huolirepun selästä.

Tilaamalla kirjan osoitteesta www.hidastaelamaa/puoti koodilla reija15 saat alennusta 15 % kirjan hinnasta. Kirja on myynnissä Suomalaisissa Kirjakaupoissa ja Prismoissa ovh 17,90 e.

Lempeyden kirja

Reija Könönen on kirjoittanut yhdessä Sanna Wikströmin kanssa syksyllä 2020 ilmestyneen Lempeyden kirjan.

Lempeyttä kehittämällä on helpompi kohdata lannistava sisäinen puhe ja ärsyttävät ihmiset, kirjoittaa somessa ja meileissä empaattisesti, asettaa omat rajat ja lisätä elämäniloa. Lempeyden kirja pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. Kirjasta löydät keinoja raastavie kokemusten kohtaamiseen ja sisäisen vahvuuden lisäämiseen.

Tilaamalla kirjan osoitteesta www.hidastaelamaa/puoti koodilla reija15 saat alennusta 15 % kirjan hinnasta. Kirja on myynnissä Suomalaisissa Kirjakaupoissa ja Prismoissa sekä kuunneltavissa eri äänikirjapalveluissa. ovh 27,95 e.

Mindfulness & Lempeys itseä kohtaan -verkkokurssi

Reija Könönen on laatinnut yhdessä Sanna Wikströmin kanssa verkkokurssin Mindulness & Lempeys itseä kohtaan.

Kurssi on suunnattu varsinkin suorittajille, tunnollisille ja muille vaatimusten uuvuttamille.

Viiden viikon kurssilla opit vahvistamaan sisintäsi ja vetämään mm. terveitä rajoja ja kohtelemaan itseäsi hyvin ja kannustavasti.

Tutustuu tarkemmin kurssiin tästä https://hidastaelamaa.fi/2021/06/mindfulnessia-suorittajille-tunnollisille-ja-muille-vaatimusten-uuvuttamille/#fcb034d1

Artikkelit

Reijan tarina Helsingin Sanomissa siitä, miten hän alkoi kommunikoida rohkean rehellisesti Helsingin Sanomat: Rehellistä puhetta

Reijan tarina Eeva -lehdessä siitä, miten hän pääsi eroon mestarimurehtijan roolista Entinen mestarimurehtija

Reijan vinkit murehtimisen vähentämiseen Seura-lehdessä  Eroon turhasta murehtimisesta

Reijalla on henkilökohtaista kokemusta siitä, miten mindfulness- ja minälempeystaidoista voi olla apua elämän kriisikohdissa kun läheinen sairastuu.  Avaa Apu.fi:n artikkeli tästä

Valmentamon sivuilla Reija kertoo miten päätyi minälempeyden pariin Minälempeyden lähettiläs

Avoimet kurssit:

Helsingin Aikuisopiston kurssit keväällä 2024:

Kehitä tunneälyäsi kurssi 22.-24.3.2024

Tunteet ovat koko ajan mukana elämässämme ja vaikuttavat oloomme, ihmissuhteisiimme, kehoomme ja valintoihimme. Aina emme ole niistä kuitenkaan tietoisia ja usein välttelemme niitä. Kurssin aikana tutustumme tunteisiimme turvallisesti. Opettelemme kohtaamaan omia tunteitamme ja kuulemaan niiden viestit. Opimme tunnistamaan ja nimeämään tunteitamme. Tutustumme myös keinoihin, joilla voimme tarvittaessa säädellä omia tunnereaktioitamme.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja Tästä

Matka Minälempeyteen – kohti itsemyötätuntoista elämää. Kahdeksan viikon zoom -kurssi alkaa keväällä 2024.

Business Coaching

Työnohjaus

Valmennukset

Hypnoterapia

Luennot

Mindfulness