Ajankohtaista

Lempeästi eroon murehtimisesta

Reija Könönen on kirjoittanut yhdessä Sanna Wikströmin kanssa tammikuussa 2022 ilmestyneen Lempeästi eroon murehtimisesta -tehtäväkirjan.

Murheet ja huolet ovat osa jokaisen elämää, mutta toisiin nuo tunteet ikään kuin tarttuvat kiinni. Kirja tutustuttaa erilaisiin ajattelu-, uskomus- ja toimintamalleihin, jotka ylläpitävät murehtimisen kehää. Kirjan tehokkaat harjoitukset auttavat laskemaan huolirepun selästä.

Tilaamalla kirjan osoitteesta www.hidastaelamaa/puoti koodilla reija15 saat alennusta 15 % kirjan hinnasta. Kirja on myynnissä Suomalaisissa Kirjakaupoissa ja Prismoissa ovh 17,90 e.

Lempeyden kirja

Reija Könönen on kirjoittanut yhdessä Sanna Wikströmin kanssa syksyllä 2020 ilmestyneen Lempeyden kirjan.

Lempeyttä kehittämällä on helpompi kohdata lannistava sisäinen puhe ja ärsyttävät ihmiset, kirjoittaa somessa ja meileissä empaattisesti, asettaa omat rajat ja lisätä elämäniloa. Lempeyden kirja pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. Kirjasta löydät keinoja raastavie kokemusten kohtaamiseen ja sisäisen vahvuuden lisäämiseen.

Tilaamalla kirjan osoitteesta www.hidastaelamaa/puoti koodilla reija15 saat alennusta 15 % kirjan hinnasta. Kirja on myynnissä Suomalaisissa Kirjakaupoissa ja Prismoissa sekä kuunneltavissa eri äänikirjapalveluissa. ovh 27,95 e.

Mindfulness & Lempeys itseä kohtaan -verkkokurssi

Reija Könönen on laatinnut yhdessä Sanna Wikströmin kanssa verkkokurssin Mindulness & Lempeys itseä kohtaan.

Kurssi on suunnattu varsinkin suorittajille, tunnollisille ja muille vaatimusten uuvuttamille. 

Viiden viikon kurssilla opit vahvistamaan sisintäsi ja vetämään mm. terveitä rajoja ja kohtelemaan itseäsi hyvin ja kannustavasti.

Tutustuu tarkemmin kurssiin tästä https://hidastaelamaa.fi/2021/06/mindfulnessia-suorittajille-tunnollisille-ja-muille-vaatimusten-uuvuttamille/#fcb034d1

Artikkelit

Reijan vinkit murehtimisen vähentämiseen Seura-lehdessä  Eroon turhasta murehtimisesta

Reijalla on henkilökohtaista kokemusta siitä, miten mindfulness- ja minälempeystaidoista voi olla apua elämän kriisikohdissa kun läheinen sairastuu.  Avaa Apu.fi:n artikkeli tästä

Valmentamon sivuilla Reija kertoo miten päätyi minälempeyden pariin Minälempeyden lähettiläs

Avoimet kurssit

Eroon esiintymispelosta minälempeyden avulla – kuuden kerran kurssi järjestetään seuraavan kerran keväällä 2022.

Matka Minälempeyteen – kohti itsemyötätuntoista elämää. Kahdeksan viikon zoom -kurssi alkaa keväällä 2020.

Business Coaching

Työnohjaus

Life Coaching

Hypnoterapia

Minälempeys -konsultaatio

Mindfulness