Asiakkaiden kokemuksia

“Reijan valmennukset ovat 6/5”

Vilhemiina Vesterinen

 

“Reija on huikea. Hänessä on taito ja rauha olla läsnä vain sinua varten. Hänellä on mieletön työkalupakki kysyä oikeat kysymykset ja teettää oikeat harjoitukset, jotta asiakas itse osaa koota ne mielensä palaset, jotka eniten auttavat eteenpäin. Sillä lempeydellä ja lämmöllä, jolla hän hetken kannattelee, oppii pian itse kannattelemaan itseään ja elämä helpottuu.”

Elina Kokko

”Olen huipputyytyväinen. Kolmen valmennuskerran aikana saatiin aikaan paljon enemmän kuin olisin ikinä uskonut. Ilmapiiri oli turvallinen ja luottamuksellinen, tuntui helpolta puhua avoimesti. Harjoitukset olivat toimivia ja auttoivat pysähtymään. Reija on erittäin taitava kysyjä: kysymykset auttoivat avaamaan omia solmuja ja ymmärtämään omaa itseä ja ajatteluaan. Prosessi oli henkilökohtainen ja toimiva – ei liikaa pakotettu tiettyyn muottiin”.

Elina Hakoniemi, väitöskirjatutkija

 

”Reijan läsnäolo ja ammattitaito edesauttavat löytämään omien piilevien taitojen ja sisäisestä tiedosta nousevien vastausten äärelle. Hänen tarkkanäköinen kykynsä havainnoida sävyjä ja kehonkieltä toimivat mainiona kompassina, kun oma suunta on vasta kirkastumassa.”

Mia Huhta, Intendentti

 

” Sain Reijan kävelycoachingista apua elämäntilanteessa, jossa koin olevani jumissa urallani. Uuden suunnan löytyminen tuntui haastavalta ja hetkittäin jopa toivottomalta tehtävältä. Reijan kanssa opin lempeyttä itseäni kohtaan ja katsomaan osaamistani sekä mahdollisuuksiani uusista näkökulmista. Reijan lämmin läsnäolo ja omaa ajattelua haastavat kysymykset auttoivat tunnistamaan oman osaamisen arvon. Coachingissa hyödynnettiin mielikuvaharjoituksia, joiden avulla pääsin käsiksi esteisiin, joita mieleni asetti edistymiseni tielle. Uralle löytyi uusi suunta ja mielikuvaharjoitusten sato kulkee matkassani edelleen. Reijan avulla saavutin tavoitteeni!”

Sanni Tehikari, Scrum Master

 

”Reija oli tukenani elämän muutoskohdassa. Hänen lämmin ja hyväksyvä läsnäolonsa loivat luottamuksen ilmapiirin, jossa pienet ja isot asiat oli turvallista ottaa käsittelyyn. Monipuoliset harjoitukset sopivat elämäntilanteeseeni ja tarjosivat uusia näkökulmia. Reijan tarkat kysymykset auttoivat selkeyttämään omaa suuntaa ja ajatuksia. Kokeilin myös hypnoosia, jossa sain kokea syvää rentouden ja turvan tunnetta.”

Mari Puustinen

 

”Luonto, suuret oivallukset, kuulluksi tuleminen, väkevä läsnäolo ja lempeä olemisen ihme toteutuvat Reijan järjestämillä kävelysessioilla. On todella palkitsevaa huomata jokaisen tapaamisemme jälkeen, kuinka juuri sille hetkelle oikea paikka, oikea aika, oikea sana ja oikea oivallus on aina ollut odottamassa löytäjäänsä. Reijan kanssa on todella turvallista antaa asioiden virrata luonnostaan ja luoda samalla tila, jossa se tärkeistä tärkein, vielä usein kuiskauksen omainen sisäinen ääni saadaan houkuteltua esittäytymään tietoisuuden valokeilaan. Kiitos Reija, että jaat kaiken sen osaamisen, jonka läpi elämäsi jatkunut kouluttautuminen ja rohkea oman elämän kokeminen on tuonut. On pyyteetön ilo yhdessä oppia, oivaltaa ja ammentaa elämän ihmeestä.

Miia Uhrman, Head of Finance and Administration

 

“Reijan sataprosenttinen läsnäolo ja kannustavuus saivat minut tuntemaan itseni hyväksytyksi ja vahvaksi. Reijan valmennus vahvisti itsetuntoani ja toi lempeyttä itseäni kohtaan”

Monica Schwela

 

”Osallistuin Reijan järjestämälle itsemyötätunto-kurssille, jonka teemana oli esiintymisjännitys. Sain kurssilta käytännönläheisiä ohjeita, joita oli helppo hyödyntää esiintymistilanteissa. Niistä oli apua. Lisäbonuksena, kuin itsestään, huomasin kurssin aikana, että uniongelmani helpottuivat. Kurssi-illan jälkeen nukahdin helposti, enkä myöskään heräillyt öisin. Toinen yllätys oli, että jalassani oleva hermokipuilu helpotti. Reijan innostavan rauhallisella kurssiotteella ja ryhmätapaamisilla oli suuri merkitys tulosten saavuttamiseen.”

 Päivi Hönö, markkinointipäällikkö

 

”Reijalla on taito kuulla sanojen taakse ja poimia lempeästi merkityksellisiä asioita coachattavan pohdittavaksi.  Kävelyllä koko kehon viisaus on käytössä, mieli rentoutuu ja toivon kipinä voi löytyä kiperienkin aiheiden keskelle.”

Paula Niemi

 

”Coaching-sessiot Reijan kanssa tukivat kokonaisvaltaista hyvinvointiani. Useimmiten coaching palaverit pidettiin kävellen. Reijan osoittama aito kiinnostus, täydellinen läsnäolo ja oivalluttavat kysymykset auttoivat minua löytämään uuden suunnan ja ratkaisemaan pohdinnassa olleet asiat askel kerrallaan. Hänen lempeä, hyväksyvä ja kanssakulkijaa arvostava työskentelyotteensa kannusti minua kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäni ja rohkaisi tekemään sen mukaisia valintoja. Kerrassaan voimaannuttava kokemus, jota voin vahvasti suositella.”

Tarja Äijö, asiakasvastuullinen johtaja

Business Coaching

Työnohjaus

Valmennukset

Hypnoterapia

Luennot

Mindfulness