Coaching

Haasteita vuorovaikutuksessa tai johtamisessa? Stressiä? Tavoitteet eivät ota toteutuakseen?

Coach auttaa selkeyttämään tavoitteitasi, työtäsi ja työn tekemisen tapaasi. Poistamaan mielen sisäisiä esteitä tavoitteiden toteutumisen tieltä. Ottamaan käyttöön potentiaalisi.
Coaching on keskustelun, kysymysten ja harjoitusten kautta oivalluttamista ja kannustamista. Fokus on työssäsi ja sen tekemisessä.

Työtapoina ovat kysymykset, keskustelu ja erilaiset harjoitukset. Coaching ei ole terapiaa eikä konsultointia. Coachilla ei ole vastauksia, vaan työskentely pohjautuu ajatukseen, että sinulla on kaikki tarvittava tieto, osaaminen ja voimavarat – ne pitää vain löytää ja tuoda esiin. Keskitymme tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin, mutta ongelmiakaan ei lakaista maton alle vaan käydään läpi se mikä mieltä painaa.

Business Coaching sopii sinulle, joka haluat

– kehittyä työssäsi
– oppia tuntemaan itsesi paremmin
– selkeyttää tavoitteesi
– kehittää tapaasi tehdä työtä
– kehittää työsi sisältöä
– poistaa mielen sisäisiä esteitä tavoitteiden toteuttamisen tieltä
– jaksaa töissä paremmin
– vähentää stressiä
– kehittää vuorovaikutustasi
– kehittää johtamistapaasi

Kesto

Business Coaching session kesto on 60 min., ensimmäinen kerta 90 min.
Valmennus on hyvä ottaa kolmen kerran pakettina.

Missä?

Coaching voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai Relation tiloissa Sörnäisissä, kävelyvalmennuksena tai etänä (Zoom, Teams, puhelin).

Myös ryhmille (max 8 hlöä)

Business Coaching sopii myös ryhmille. Se sopii erilaisille organisaatioille toimialasta riippumatta. Yhdistävänä tekijänä on työ tai työyhteisö. Coachattavat voivat tehdä töitä samassa tiimissä tai he voivat työskennellä samanlaisissa työtehtävissä, mutta eri tiimeissä.

Coach

Reija Könönen on kouluttautunut Business Coachiksi BCI:ssä, jonka koulutus on coachingin kansainvälisen kattojärjestön, International Coach Federationin (ICF), akkreditoima ja täyttää kansainvälisten standardien vaatimukset laadukkaalle coach-koulutukselle.

Hän on suorittanut myös EMCC akkreditoidun Transition Coach Practitioner – ohjelman sekä valmistunut LCF Life Coachiksi.

Business Coaching

Työnohjaus

Valmennukset

Hypnoterapia

Luennot

Mindfulness