Huipputaidon mallittaminen

Menestys rakentuu usein erityisen lahjakkaiden ihmisten osaamisen päälle. Nykyajan supervoimat ovat usein jotain muuta, kuin koulunpenkillä opittavia taitoja. Onko sinulla tai jollakulla työntekijällänne supervoimia, joita haluaisit tarjota myös muiden käyttöön liiketoiminnan vauhdittamiseksi ja kasvun ajuriksi?

Onko joku organisaatiossasi aivan huippu tekemään kauppaa tai timantti asiakaspalvelussa? Onko joku velho reklamaatioiden käsittelyssä? Tiedätkö jonkun, jolle kontaktien solmiminen on erityisen helppoa tai jonkun, joka on hyvä tekemään päätöksiä? Löytääkö joku aina luovia ratkaisuja ja ihastuttaako jonkun tunneälykäs toiminta? Toimiiko jokin tiimeistä paremmin kuin muut?

Huipputaitoja on monenlaisia ja niitä kaikkia voidaan mallittaa siten, että taidot voidaan opettaa muillekin.

NLP:ssä (Neuro Linguistic Programming) ajatellaan, että jokaisen taidon alla on rakenteet, joista osa on tietoisia ja osa ei-tietoisia. Erilaisten menetelmien avulla puretaan rakenteet näkyviksi, opittaviksi ja toistettaviksi. Prosessi palkitsee kaikkia ja usein huippuosaaja yllättyy itsekin, kun huomaa miten hän taitonsa oikein tekee. Mallittaminen on tehokas tapa panna kiertoon organisaatiossa tarvittavia taitoja!

Mallittaminen ei tee klooneja vaan auttaa ylittämään nykyiset rajoitukset.

Mallittamisen avulla voidaan myös varmistaa, ettei työvuosien aikana kertynyt hiljainen tieto katoa organisaatiosta henkilön vaihtaessa työtä tai jäädessä eläkkeelle. Mallituksen avulla tallennetaan tiettyyn työhön liittyvät hiljaisen tiedon osat niin, että ne voidaan sujuvasti siirtää seuraajalle.

Mallitus sopii organisaatiolle, joka haluaa

– kehittyä ja kehittää

– saavuttaa huipputuloksia

– täsmäkouluttaa tarvittavia taitoja ja osaamista

– varmistaa hiljaisen tiedon säilymisen organisaatiossa

Missä

Mallittamishaastattelut voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai Relation tiloissa Sörnäisissä, kävelyvalmennuksena tai etänä (Zoom, Teams, puhelin).

Kesto

Mallittamisprosessi vie keskimäärin 3 x 3 tuntia.

Mallittaja

Relation Reija Könönen on NLP- kouluttaja. NLP (Neuro Linguistic Programming) perustuu huipputaidon mallittamisen menetelmiin.

Business Coaching

Työnohjaus

Valmennukset

Hypnoterapia

Luennot

Mindfulness